Camera foto Panasonic DMC-TZ80EP-K

PANASONIC
2.151,88 Lei
Luaţi cu dvs. această cameră foto de buzunar în următoarea călătorie. Obiectivul său cu zoom 30x puternic şi capacitatea de înregistrare video/foto 4K vă permit să salvaţi amintirile din călătorie exact în forma dorită.
Cameră foto pentru călătorii cu zoom 30x şi funcţii 4K Video (Înregistrare video 4K), 4K Photo (Înregistrare foto 4K) şi Post Focus (Focalizare posterioară) într-o carcasă compactă
 
Stoc epuizat
Cod Produs: PNS00373 Ai nevoie de ajutor? 0722 283 862 / 0750 433 435
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Lumix DMC-TZ80 Aparat foto cu superzoom Black
imageimageimageimageimage
image
image
Aparat foto în format de buzunar pentru călătorii, cu zoom 30x
Noul LUMIX TZ80 stă bine în buzunar pentru a-l purta în călătorii. Cu toate că are dimensiuni compacte, modelul TZ80 dispune de o serie de funcţii atractive pentru călători, de la un indispensabil zoom puternic, până la cea mai nouă tehnologie Panasonic video/foto 4K. Acesta surprinde pentru dvs. toate detaliile, de la peisajele complexe, până la subiecţi aflaţi la mare distanţă şi instantanee surprinzătoare. Capturaţi toate amintirile de călătoriile înainte să treacă pe lângă dvs. şi salvaţi-le exact în forma dorită.

image
Calitate ridicată a imaginii, chiar şi în condiţii de iluminare redusă
Cu senzorul MOS de 18,1 megapixeli şi sensibilitate ridicată alături de procesorul Venus Engine (identic cu cel de pe aparatele foto LUMIX de vârf), puteţi obţine fotografii fantastice în condiţii de iluminare scăzută.
Capturaţi mai multe detalii cu fotografierea în format RAW. Datele imaginii reţin informaţiile de culoare şi iluminare originale capturate de senzor, efectuându-se o procesare minimală. Apoi puteţi edita direct aceste imagini de înaltă calitate, obţinând rezultate absolut uimitoare.

image
Apropiaţi mai mult cu obiectivul LEICA DC cu zoom 30x
Aparatul foto LUMIX TZ80 vă introduce direct în acţiune. Obiectivul de 24 mm LEICA DC VARIO-ELMAR are zoom optic 30x*, deci veţi avea întotdeauna o perspectivă apropiată pentru capturarea perfectă a subiectului care vă trezeşte interesul.
* Echivalent cu o cameră de 35 mm: 24-720 mm.

image
Momente de neuitat cu modul 4K PHOTO
Mulţumită tehnologiei 4K incluse în aparatul foto TZ80, puteţi crea fotografii în modul 4K PHOTO care vă permite să filmaţi momentul perfect cu 30 cps şi să selectaţi fotografia perfectă după capturare. Capturaţi, selectaţi şi salvaţi. Cu modul 4K PHOTO din aparatul foto LUMIX TZ80, creaţi momente cu adevărat de neuitat.

image
Video 4K. Viaţa în toate detaliile
Cu puterea fantastică a modului Video 4K, aparatul foto TZ80 vă permite să vă înregistraţi călătoriile la o calitate de până la 4 ori mai bună decât în modul Full HD. Amintiri mai incitante, mai detaliate şi mai multe, pe care să le revedeţi iar şi iar.
• Atunci când faceţi înregistrări video 4K, utilizaţi un card de memorie cu clasă de viteză UHS Speed Class 3.

image
Light Composition (Compunere lumină)
Funcţia Light Composition (Compunere lumină) sintetizează imaginile alegând şi salvând un pixel mai luminos. Acest lucru permite crearea cu uşurinţă în aparatul foto al unor imagini mai bogate şi mai dramatice pentru situaţii precum focurile de artificii noaptea.

image
4K Live Cropping (Decupare live 4K)
Funcţia 4K Live Cropping (Decupare live 4K) permite exprimări video unice, care anterior erau dificil de înregistrat. Numai cadrul de înregistrare se deplasează în timp ce aparatul rămâne fix. Acest lucru permite o panoramare stabilă şi vă dă posibilitatea să măriţi şi să micşoraţi un subiect care nu se află în centrul imaginii.
less
image
Fotografiaţi acum, focalizaţi mai târziu
Imaginaţi-vă să puteţi decide precis ce doriţi să focalizaţi, chiar şi după realizarea fotografiei. Funcţia Post Focus (Focalizare ulterioară) oferită de aparatul foto LUMIX TZ80 vă conferă capacitatea de a face acest lucru. Surprindeţi scena simplu, vizualizaţi imaginea şi atingeţi partea din fotografie care doriţi să fie maxim de clară. Este simplu, uimitor şi complet integrat în aparatul foto LUMIX TZ80.

image
Vedeţi totul
Uneori, lumina directă a soarelui face chiar şi cele mai luminoase ecrane de aparate foto dificil de vizualizat. Aparatul LUMIX TZ80 include un vizor în timp real, care se activează automat când duceţi aparatul foto la ochi,pentru a putea vedea toate detaliile şi captura imaginea pe care o doriţi.
Inelul de control vă oferă, de asemenea, un control confortabil. Pe lângă oferirea unui control manual cursiv asupra diafragmei, timpului de expunere, zoomului şi focalizării, acesta poate fi personalizat pentru a manipula setările dvs. preferate.

image
Focalizare automată de mare viteză cu tehnologia DFD
Tehnologia Panasonic de Focalizarea automată (AF) cu Adâncime din defocalizare (DFD) calculează instantaneu distanţa dintre obiectele din cadru şi direcţionează focalizarea obiectivului printr-o singură mişcare rapidă şi continuă. Acest sistem duce la viteze mai mari de focalizare automată de până la 0,1 secunde* şi o viteză de înregistrare în rafală cu caracteristică AFC de 5 cps. De asemenea, creşte stabilitatea focalizării continue atunci când înregistraţi materiale video.

image
Focalizare în condiţii de iluminare redusă - Low Light AF (Focalizare automată în condiţii de iluminare redusă)
Focalizarea automată la iluminare scăzută permite setarea mai precisă a focalizării asupra subiectului în condiţii precum la lumina lunii sau fără lampă de asistenţă AF.

image
Corecţie pe 5 axe / Corecţie la înclinare
Sistemul HYBRID O.I.S. (Optical Image Stabilizer - Stabilizator optic de imagine) + incluzând corecţie pe 5 axe* asigură înregistrare video fără tremur, cu o singură mână. Acesta detectează şi compensează cele 5 tipuri de mişcare a camerei foto: pe orizontală, pe verticală, pe axa de rotaţie, rotire verticală şi rotire orizontală.
Funcţia Level Shot (Captură orizontală)* detectează linia orizontală a imaginii şi o păstrează dreaptă chiar dacă înclinaţi camera foto. Aceasta realizează înregistrări video stabile chiar şi în condiţii de înregistrare „oarbă”, în unghi mare.
* Sistemul HYBRID O.I.S. şi funcţia Level Shot (Captură orizontală) nu funcţionează la înregistrarea video 4K.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti De luni pana sambata intre 9.00-19.00

0722 283 862 0750 433 435 office@verito.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!