Hranitor inteligent Tellur pentru hrănirea confortabilă și sigură a animalelor de companie

Hranitor inteligent Tellur pentru hrănirea confortabilă și sigură a animalelor de companie

Siguranța și confortul animalelor de companie sunt o prioritate pentru mulți dintre noi, iar în ultimii ani, tot mai mulți proprietari de animale de companie aleg să își hrănească animaluțele ajutorul unui hranitor inteligent. Acestea sunt dispozitive inovatoare care ajută la automatizarea procesului de hrănire a animalelor de companie și oferă o mulțime de beneficii atât pentru animale, cât și pentru proprietarii lor.

Dacă vă îngrijorați de alimentarea animalului dumneavoastră de companie în timpul absențelor prelungite, hranitorul inteligent Tellur este soluția perfectă. Acesta este unul dintre cele mai avansate dispozitive de acest fel disponibile pe piață, fiind ideal atât pentru pisici, cât și pentru câini.

Hranitorul Tellur este prevăzut cu funcții inovatoare precum un temporizator digital și un sistem de detectare a capacității, care îi permite să determine cantitatea de hrană pe care o eliberează în farfurioară. De asemenea, hranitorul poate fi programat pentru a hrăni animalul de companie în momente specifice ale zilei, în funcție de programul dumneavoastră sau nevoile animalului.

Hranitorul inteligent Tellur este ușor de utilizat și de curățat, iar capacitatea sa de 4 litri îl face perfect pentru a hrăni animalul de companie de până la trei ori pe zi, timp de până la o lună. De asemenea, hranitorul este compatibil cu o gamă largă de alimente pentru animale de companie, astfel încât puteți alege dintre o varietate de alimente pentru a-i oferi animalului dumneavoastră de companie hrana preferată.

În concluzie, hranitorul inteligent Tellur este o investiție excelentă pentru proprietarii de animale de companie care își doresc să își hrănească animalul de companie într-un mod sigur și confortabil in timp ce comunica cu el. Cu funcții avansate și o capacitate mare, hranitorul este o soluție inteligentă pentru toți proprietarii de animale de companie. Achiziționați hranitorul inteligent Tellur astăzi și bucurați-vă de un mod mai simplu și mai inteligent de a hrăni animalul dumneavoastră de companie!

Suport clienti De luni pana sambata intre 9.00-19.00

0722 283 862 0750 433 435 office@verito.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!