Polar Pacer – ceas smart multisport

Polar Pacer – ceas smart multisport
Indiferent dacă sunteți începător sau experimentat în alergare, seria Polar Pacer vă poate ajuta să aveți o experiență de alergare fără egal. Polar Pacer și Polar Pacer Pro sunt cele două modele de ceasuri de alergare care oferă toate elementele esențiale, precum timpul, ritmul, distanța, turele, GPS-ul și monitorizarea precisă a ritmului cardiac, plus instrumente specializate pentru antrenament, somn și recuperare.

Dacă sunteți un începător în alergare și doriți să începeți călătoria în acest sport, Polar Pacer este alegerea perfectă pentru dvs., oferindu-vă toate elementele esențiale pentru a vă începe antrenamentele. În schimb, dacă sunteți un alergător experimentat și doriți să vă îmbunătățiți performanțele, Polar Pacer Pro este cea mai bună alegere, oferindu-vă instrumente complete de antrenament.

Ambele modele sunt ușoare, confortabile și durabile, cu un design minimalist care arată bine și se simte bine la încheietura mâinii. Polar Pacer Pro vine cu caracteristici suplimentare, precum opțiunea de alegere a unor programe de antrenament personalizate și suportul pentru monitorizarea somnului. De asemenea, o altă caracteristică importantă a seriei Polar Pacer este integrarea cu aplicația Polar Flow, care permite utilizatorilor să-și urmărească progresul, să analizeze datele de alergare și să își planifice antrenamentele.


Seria Polar Pacer este construită pentru durabilitate și fiabilitate, cu ceasuri de alergare proiectate să reziste la condiții meteorologice extreme și la șocuri mecanice. Bateria de lungă durată asigură că alergătorii pot să se antreneze în ture lungi, iar rezistența la apă le permite să alerge în orice condiții meteorologice. Polar Pacer și Polar Pacer Pro sunt compatibile cu o gamă largă de accesorii Polar, cum ar fi centuri pentru monitorizarea ritmului cardiac, senzori de viteză și cadență, și multe altele, permițând utilizatorilor să-și personalizeze antrenamentele în funcție de nevoile lor specifice.

În concluzie, seria Polar Pacer este alegerea ideală pentru alergătorii de toate nivelele de experiență care doresc să-și îmbunătățească performanțele și să obțină o experiență de alergare fără rival. Indiferent de modelul ales, utilizatorii se pot baza pe caracteristicile avansate de monitorizare a ritmului cardiac, GPS precis, instrumentele de antrenament specializate, durabilitatea și fiabilitatea pe care Polar le-a făcut faimoase.

 

Suport clienti De luni pana sambata intre 9.00-19.00

0722 283 862 0750 433 435 office@verito.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!