De ce merită să investim în prize inteligente?

De ce merită să investim în prize inteligente?
     Prizele inteligente reprezintă o modalitate convenabilă și eficientă de a vă automatiza și a vă controla dispozitivele din casa. În acest articol vom enumera câteva din multiplele beneficiile ale utilizării unei prize smart în casa ta.

     Unul dintre principalele beneficii ale unei prize smart este că vă ușurează controlul asupra aparatelor și dispozitivelor din casă. Cu aceasta puteți aprinde și opri lămpile, ventilatoarele, încălzitoarele și alte dispozitive de oriunde și oricând, folosind un smartphone, o tabletă sau comenzile vocale prin asistenții personali precum Google Assistant, Siri sau Alexa. Acest lucru este foarte util când călătoriți sau când aveti un program algomerat deoarece vă puteți asigura că dispozitivele sunt oprite atunci când sunteți nu sunteți acasă.

     Un alt beneficiu al prizelor inteligente este că vă pot ajuta să economisiți bani la facturile de energie. Folosind prize smart, puteți programa aparatele și dispozitivele să pornească și să se oprească la anumite ore, asigurându-vă că funcționează doar atunci când aveți nevoie de ele. Acest lucru poate reduce semnificativ consumul de energie și, în cele din urmă, si facturile.

     De asemenea, pot fi utile atunci când nu sunteți acasa dar vă doriți ca anumite dispozitive să pornească din când în când și astfel să simuleze faptul ca cineva este în locuință.

     Obțineți astfel facturi mai mici la energie, un stil de viață modern și pentru că sunt foarte versatile și ușor de instalat prizele inteligente reprezintă o soluție excelentă pentru a vă automatiza casa în cel mai scurt timp.

     Mai jos sunt câteva dintre produsele pe care vi le recomandăm pentru a vă transforma spațiul de locuit într-o casă smart:

 

Suport clienti De luni pana sambata intre 9.00-19.00

0722 283 862 0750 433 435 office@verito.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!