Aspiratoare, aspirator vertical, aspirator robot si alte aspiratoare de toate felurile. Ce aspirator sa iti cumperi de pe verito.ro?

Aspiratoare, aspirator vertical, aspirator robot si alte aspiratoare de toate felurile. Ce aspirator sa iti cumperi de pe verito.ro?

Introducere

In fiecare casa exista cineva care da mereu cu aspiratorul (in casa mea, de exemplu, aspiratorul chiar ma face sa fiu cineva). In ziua de astazi, este destul de greu sa iti imaginezi cum ai putea face curatenie fara un aspirator. Dar ce aspirator sa alegi? Pe care sa il cumperi?

Stai fara griji! Hai sa iti prezint un brand spaniol absolut surprinzator, care produce aspiratoare foarte fiabile si de buna calitate. Deja stii ca familia verito.ro te ajuta mereu sa gasesti cea mai buna optiune pentru bugetul pe care il ai, asa ca te invit sa citesti in continuare si sa vezi ce ti-am pregatit!

Cecotec este un nume de care putini au auzit in Romania, insa ei isi vand produsele international, au o prezenta puternica pe piata vest-europeana si un portofoliu foarte larg de produse, printre care si aspiratoare verticale, aspiratoare robot, aspiratoare cu fir, aspiratoare fara fir, aspiratoare de masina si asa mai departe.

Noi suntem efectiv indragostiti de aspiratoarele de masina. De fapt, noi le spunem aspiratoare de mana, nu aspiratoare de masina, insa Google ne-a sugerat sa folosim termenul "aspirator de masina" pentru ca asa este cautat de majoritatea oamenilor. Ca in orice "casnicie", am facut un compromis si l-am ascultat pe Google pentru ca fara el nu se poate si ne dorim ca acest articol sa poata ajunge la cat mai multi clienti. Sa revenim, aspiratoarele de masina sau de mana de la Cecotec au stand, ca sa le poti pune usor pe un dulap sau oriunde ai loc, sunt puternice, usoare si arata foarte, foarte bine. Cand spun ca sunt puternice, ma refer de exemplu la cel pe care il am eu acum pe birou, Conga Rockstar Micro 12000, pe care il recomanda cei 200 W si 17 kPa si face o treaba fantastica. Are 2 accesorii pe care le asez la locul lor pe stand, iar in modul turbo, bateria tine undeva la 10-15 minute. In modul normal, nu am reusit niciodata sa o termin, tine undeva la 25-30 de minute fara probleme.

In continuare, pe langa aceste aspiratoare mici si versatile, voi incerca sa prezint succinct si cateva modele de aspiratoare verticale, aspiratoare robot si alte modele de aspiratoare pe care le mai avem in magazinul online.

Aspiratoare Robot Cecotec

Aspiratoarele robot sunt din ce in ce mai populare in ziua de astazi si din acest motiv apar constant branduri si modele noi. Practic, este de ajuns sa cauti aspirator robot pe Google si o sa gasesti sute de optiuni. Niciunul nu este perfect, iar cel care le are pe toate costa cat o masina mica. Asa ca uite cateva optiuni care fac bine ceea ce promit si au un raport calitate-pret corect.

Aspirator robot Cecotec Conga 8290 Immortal Ultra Power Home X-Treme

Acest aspirator robot Conga 8290 Immortal Ultra Power  are o putere de 7000 Pa și navigare cu laser pentru o mapare precisă. Oferă autonomie de peste 280 de minute cu o baterie de 5200 mAh și are 10 moduri de curățare. Include funcția de spălare, rezervor de 3 L, control prin aplicație și detectare a sacului. Robotul revine automat la baza de încărcare și permite selectarea zonelor restricționate. Pachetul include perie laterală, bază cu autogolire, geantă igienică, perie de autocurățare și filtru de înaltă eficiență.

Aspirator robot Cecotec Conga 7490 Immortal X-Treme, 4 in 1

Robotul de aspirare Cecotec Conga 8290 Immortal Ultra Power Home X-Treme are o putere de 7000 Pa si navigare cu laser pentru o mapare precisa. Ofera autonomie de peste 280 de minute cu o baterie de 5200 mAh si are 10 moduri de curatare. Include functia de spalare, rezervor de 3 L, control prin aplicatie si detectare a sacului. Robotul revine automat la baza de incarcare si permite selectarea zonelor restrictionate. Pachetul include perie laterala, baza cu autogolire, geanta igienica, perie de autocuratare si filtru de inalta eficienta.

 

 

Aspiratoare Verticale Cecotec

La fel ca si aspiratoarele robot, aspiratoarele verticale sunt din ce in ce mai populare. Avantajul lor principal este ca sunt usor de strans si ocupa putin spatiu. Le gasesti mai usor un loc in casa si cand ai nevoie de el, il pui imediat in functiune. Mai jos iti prezentam cateva variante interesante:

Aspirator vertical 3 in 1 Cecotec Conga Rockstar 3500 Storm Flex Animal

Acest aspirator vertical ofera o putere maxima de 500 W si o autonomie de 70 de minute, ideal pentru curatenia profunda a diferitelor suprafete. Include functia mop si tehnologia ForceSonic pentru a aspira eficient toate tipurile de murdarie

.

Aspirator vertical 4 in 1 Cecotec Conga Rockstar 6500 Century ErgoWet

Cu o putere de 630 W si o autonomie de 100 de minute, acest model este perfect pentru cei care doresc un aspirator puternic si versatil. Include tehnologia ErgoWet pentru curatarea umeda si uscata.

Aspirator vertical cu functie mop Cecotec FreeGo WashVacuum Spray

Acest aspirator combina functia de mop cu aspiratia puternica. Cu o putere de 250 W si o autonomie de 30 de minute, acest model este ideal pentru curatarea eficienta a podelelor. Baza cu autocuratare asigura o intretinere usoara.

Aspirator ciclonic 2 in 1 Cecotec ThunderBrush 560

Acest model ciclonic este perfect pentru curatenia eficienta a tuturor suprafetelor, oferind o putere de 600 W si tehnologie de aspirare la 180º. Este usor de manevrat si foarte eficient in indepartarea murdariei.

Aspirator vertical 3 in 1 Rockstar 1500 Ray Pure, Putere 215W, 25.2V Li-Ion, 12kPa, Autonomie 45min, Rezervor 500ml

Aspiratorul are tehnologia ForceSonic cu o putere maximă de 215W și sistem Parallel Cyclone maximizează puterea de aspirare de 12 kPa, asigurând o curățenie profundă.Bateria de 2200 mAh și 25,2V Li-Ion oferă până la 45 de minute de autonomie.Combina două benzi de peri diferite și o bandă de silicon pentru a prinde murdăria și părul fără probleme.

 

Aspiratoare pentru Masina si Aspiratoare de Mana Cecotec

Cele despre care vorbeam la inceputul articolului, asa ca nu voi mai lungi povestea. Mai jos sunt 3 variante de aspiratoare:

Aspirator de mana Cecotec Conga Immortal ExtremeSuction

Acest model portabil este ideal pentru curatenia rapida a spatiilor mici. Cu o autonomie de 20 de minute si tehnologie ciclonică, acest aspirator poate aspira toate tipurile de murdarie, inclusiv lichide si solide (Verito).

Aspirator de mana Cecotec Conga Rockstar Micro 12000

2 niveluri Eco/Turbo, 17 kPa, Acumulator 2000 mAh, 200 W - Aspirator portabil cu motor digital fara perie si aspiratie de mare putere. Tehnologie DigitalBrushless cu motor de ultima generatie fara perii. Sistem de baterii nemuritoare cu baterie detasabila Li-Ion. Sistem anti-alergic. Fara cabluri sau pungi.

Aspirator de mana Cecotec Conga Immortal ExtremeSuction 11.1V

Acest aspirator de mana compact este perfect pentru curatarea masinii. Cu tehnologia ciclonică si o autonomie de 20 de minute, este eficient pentru aspirarea murdariei din spatii greu accesibile (Verito).

 

 

Aspiratoare UV de pat antiacarieni Cecotec

Acestea sunt aspiratoare speciale pentru cei alergici la acarieni, mai exact la praful din casa. Eu am problema aceasta de cand eram copil si este o alergie groaznica. In mod normal, nimeni nu se simte bine daca baga nasul in praf cand face curat, insa daca stranuti cu orele pana incepe sa te doara tot corpul, atunci iti dai seama ca ai o problema. Mai jos iti prezint cele 2 optiuni pe care le avem in portofoliu de la Cecotec. Modul de functionare este identic, insa se diferentiaza prin forma, putere in W si Pa:

Aspirator UV de pat antiacarieni Cecotec Conga RockStar 3000

300 W, 10000 Pa, aer cald - Lumina UV-C: elimina pana la 99,9% din bacterii iar prin peria motorizata si tehnologia Heat Tech cu aer cald dezinfecteaza si ajuta la eliminarea acarienilor si bacteriilor de pe saltele. Are tehnologie ciclonica fara sac.

Aspirator UV de pat antiacarieni Cecotec Conga 7000

700 W, 12000 Pa, aer cald - Lumina UV-C: elimina pana la 99,9% din bacterii iar prin peria motorizata si tehnologia Heat Tech cu aer cald dezinfecteaza si ajuta la eliminarea acarienilor si bacteriilor de pe saltele. Spre deosebire de primul model, acesta are 3 moduri de functionare si cablu de 5 m lungime. De asemenea, si acesta dispune de tehnologie ciclonica fara sac.

De ce sa alegi aspiratoarele Cecotec?

In primul rand, alegi un brand puternic la un pret corect. Aspiratoarele Cecotec se remarca prin calitatea materialelor pe care le folosesc, dar si prin tehnologiile noi pe care le utilizeaza in produsele lor. Practic, vei alege inovatia si calitatea la un pret accesibil si corect.

Cum sa Alegi Aspiratorul Potrivit pentru Tine

In mod normal, cand alegi un aspirator, este important sa iei in considerare dimensiunea casei, tipul de podea, prezenta animalelor de companie si bugetul disponibil. De exemplu, aspiratoarele robot sunt ideale pentru cei care doresc o curatenie automata, in timp ce modelele verticale sunt excelente pentru curatenia rapida si eficienta a diferitelor suprafete.

Practic, daca ai ajuns pana aici, tu probabil stii deja ce fel de aspirator cauti, iar noi incercam sa iti oferim mai multe optiuni cu un raport calitate-pret bun astfel incat sa te poti orienta dupa bugetul pe care il ai. Stii ca daca alegi un produs Cecotec iti vei lua un aspirator de calitate, ai garantie pentru orice problema vei intampina, iar noi suntem aici pentru orice informatii ai nevoie!

Concluzie

Este genul de produs pe care il vezi, te conving specificatiile, le compari cu brandurile mari si vezi ca au un pret mai accesibil, insa nu esti 100% convins pentru ca nu ai auzit de el pana acum. Pe langa faptul ca ai posibilitatea sa il trimiti inapoi, cand vei deschide cutia si il vei vedea, vei ramane surprins. Aspiratoarele Cecotec arata mult mai bine in realitate si vei realiza imediat calitatea foarte buna a materialelor.

Le-am putea lauda la nesfarsit, insa nu ne crede pe cuvant, te incurajam sa iti alegi si tu un aspirator de la Cecotec si sa ne spui ce crezi despre ele. Cumpara de aici!

 

Înapoi la blog