Polar Polar A370 Ruby S - Android/iOS

899,00 Lei 479,00 Lei
Bratara fitness smart cu notificari si analiza somn
Stoc epuizat
Cod Produs: 90070095 Ai nevoie de ajutor? 0722 283 862 / 0750 433 435
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Bratara fitness POLAR A370

Polar A370 dispozitiv de monitorizare pentru fitness cu masurarea continua a ritmului cardiac

Polar A370 este un dispozitiv de monitorizare a conditiei fizice elegant si dinamic, rezistent la apa, care te ajuta sa tii ritmul 24/7, cu masurarea continua a ritmului cardiac, cu functii avansate de inregistrare a somnului si cu caracteristicile unice de antrenament dezvoltate de Polar.

Gaseste-ti echilibrul: fii activ, odihneste-te si bucura-te.

 

Cunoaste-ti inima

Afla cum reactioneaza inima ta la agitatia de zi cu zi din viata ta. Sistemul de monitorizare al Polar A370 iti masoara de la incheietura activitatea cardiaca 24/7, astfel incat sa ai o imagine de ansamblu completa a activitatii tale zilnice. Polar A370 iti arata cate calorii ai consumat, iti spune care a fost ritmul tau cardiac minim si ritmul tau cardiac maxim si iti ilustreaza cum ti-a variat pulsul pe parcursul intregii zile.

In timpul antrenamentului, indrumarile Polar A370 cu privire la ritmul cardiac te ajuta sa te antrenezi la intensitatea corecta si te ghideaza in vederea atingerii obiectivelor tale de fitness.

Bucura-te de un somn linistit cu Sleep Plus

Un somn de calitate este deosebit de important pentru sanatatea si starea ta de bine. Noua analiza avansata a somnului Sleep Plus te face expert in cunoasterea calitatii somnului tau si te ajuta sa ai un stil de viata mai echilibrat.

Sleep Plus iti ofera informatii valoroase despre somnul tau. Iti inregistreaza ora la care adormi, numarul de ore dormite si calitatea somnului, detectand automat cand somnul tau este intrerupt. Poti sa iti stabilesti ora preferata de somn, sa iti evaluezi somnul si sa primesti feedback despre somnul tau. Afla informatii suplimentare despre tiparele tale de somn si gandeste-te ce poti sa faci pentru a avea o noapte odihnitoare.

Conectează-te

Polar A370 este cel mai bun prieten al telefonului tău.

Când te antrenezi în aer liber, Polar A370 folosește semnalul GPS al telefonului tău pentru a-ți monitoriza tempoul și distanța și pentru a alcătui harta traseului tău.

Notificările inteligente ale Polar A370 te țin la curent, chiar și atunci când nu ai timp să îți verifici telefonul. Primești notificări ori de câte ori primești apeluri, mesaje, actualizări din rețelele de socializare sau ai evenimente în calendar, direct pe ecranul dispozitivului tău Polar A370.
 

Ramai activ

Polar A370 este cel mai bun partener de antrenament. Iti face antrenamentele mai usoare si mai comode cu masurarea ritmului cardiac de la incheietura si te ghideaza sa te antrenezi la intensitatea corecta cu ajutorul zonelor de puls. Functiile Smart Coaching, unice si validate stiintific ale Polar, te ghideaza pe parcursul antrenamentelor si iti ofera un feedback motivant.

Un stil de viata activ inseamna alegeri sanatoase si in afara salii de fitness. Polar A370 te mentine activ in viata de zi cu zi – iti stabileste un obiectiv zilnic de miscare si iti aminteste sa te ridici de pe scaun si sa faci cativa pasi, in cazul in care ai stat asezat prea mult timp.

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti De luni pana sambata intre 9.00-19.00

0722 283 862 0750 433 435 office@verito.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!